sâmbătă, 21 ianuarie 2017

O solutie rapida pentru expediere colete in China



Comenzile din China au devenit foarte populare in ultimii ani, intrucat preturile propuse pentru orice produs sunt semnificativ mai mici decat cele din magazinele de la noi. Mai mult, gama este una foarte variata, motiv pentru care se gasesc de toate, de la produse electronice, la electrocasnice, cele mai noi gadgeturi, articole vestimentare si nu numai, toate la pret de producator. Astfel, bineinteles ca romanii au preferat sa comande direct de la sursa, fiind cateva site-uri de specialitate unde sunt adunate toate produsele, pentru a se bucura de un tarif mai mic, insa singura problema ramane durata transportului.

 
Mult mai rapid

Pentru expediere colete China, clientii ar trebui sa astepte 2, 3, 4 saptamani, in functie de caz, insa aceasta asteptare este cauzata in principal de Posta Romana, intrucat comenzile sunt trimise la posta vamala, iar serviciile lasa de dorit. De asemenea, atunci cand produsele comandate nu se ridica la nivelul asteptarilor sau prezinta vreun defect, acestea ar trebui returnate, moment care presupune iarasi multe ore de asteptare la Posta. 

In schimb, exista totusi solutia sa se apeleze la o firma de curierat pentru ca totul sa fie mult mai confortabil, mai rapid si mai simplu. Mai mult, preturile pentru expediere colete China nu sunt chiar atat de ridicate, ci variaza in functie de destinatia finala, insa si de pachetul in sine, in functie de greutatea si de volumul sau. 


 
Servicii variate

O firma foarte serioasa este All Packa, iar clientii care apeleaza la serviciile sale au parte de profesionalism, dar si de tarife foarte bune, uneori mai mici chiar si decat cele ale Postei. In plus, All Packa colaboreaza cu cele mai mari firme de curierat din lume, astfel incat sa ofere servicii cat mai variate si catre destinatii nu numai din Europa, ci si din celelalte continente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu