miercuri, 22 iunie 2016

Cazarea in Navodari - mereu o problema

Navodariul este una dintre cele mai cautate statiuni ale litoralului romanesc, astfel ca pe durata verii, fiecare colt este ticsit cu turisti aflati in cautarea unei vacante placute si cateva momente de relaxare. Insa fiecare vacanta bine planuita incepe de la alegerea cu atentie a locului de cazare, totul pentru ca acesta sa multumeasca toti membrii familiei, de la copii, pana la parinti. Din pacate, de multe ori se dovedeste a fi o adevarata bataie de cap o vacanta cu copiii, deoarece este dificil sa se gaseasca doua sau trei camere alaturate in cadrul hotelurilor, fapt pentru care trebuie sa se faca rezervarea cu cateva luni inainte de vacanta.


O practica foarte populara in strainatate pare ca a castigat increderea romanilor, astfel ca regimul hotelier se dezvolta din ce in ce mai mult de la un an la altul. Acest sistem presupune inchirierea unui apartament pentru o perioada mai scurta de timp, de cateva zile, ideal pentru o vacanta cu familia. In functie de numarul membrilor se poate opta pentru un apartament cu doua, trei sau patru camere, iar pentru grupurile mai mari sunt disponibile si case sau vile.

Avantaje

Regimul hotelier este foarte avantajos din mai multe puncte de vedere, in special datorita faptului ca promite mai mult confort, intimitate, totul la preturi foarte bune. In functie de zona in care este localizat apartamentul, numarul de camere si confort, pretul poate sa debuteze de la 100 de lei pe noapte si sa creasca treptat, fiind in orice caz mai ieftin decat la hotel.

De asemenea, intr-un apartament spatiul este mult superior celui propus de hotelieri, motiv pentru care o familie va dispune de suprafata necesara pentru a se putea relaxa in liniste, in timp ce copiii sa dispuna de propria camera unde sa se joace in conditii perfecte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu